SLIJTERIJ SCHIEWEG

SLIJTERIJ SCHIEWEG Wij zorgen dat u nooit zonder drank zit!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 513 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Slijterij Schieweg. Meer weten? Ontdek meer

21 jul 2022 om 21:47 Prima overleg gehad na een verkeerde bestelling van mij. Vriendelijke bezorging.
21 jul 2022 om 20:18 Ondanks instructies vooraf verkeerd staan. Weinig inlevingsvermogen maar de winkel en bestelmogelijkheid is top.
30 jun 2022 om 22:58 Ik zeg jullie eerlijk, ik was bang dat ik me bestelling niet zou ontvangen. 2x gebeld, duurde 40 min langer dan beloofd maar godzijdank wel netjes me bestelling ontvangen. Daar ben ik dan wel weer dankbaar voor. Dankjewel!Gelukkig zijn jullie eerlijk
8 jun 2022 om 1:52 Bedankt bezorger
25 mei 2022 om 23:45 2 keer moeten bellen, slappe excuses en uiteindelijk werd mijn bestelling na 2 1/2 uur geleverd Daar had wat mij betreft een compensatie tegenover moeten staan Het is dat ik bezoek had anders had ik de bestelling geannuleerd
19 mei 2022 om 3:10 Alles nagekomen
5 mei 2022 om 20:54 Prima service en vriendelijke bezorger
16 apr 2022 om 23:00 Super snel en vriendelijke bezorger
9 apr 2022 om 20:24 Heel veel onderdelen miste er van mij en ik voel me wel een beetje opgelicht dat er twv 10 euro gewoon verdwenen is
27 feb 2022 om 22:04 Er was een biertje lek. Dat was wel Jammer. Wel erg snel bezorgd btw.
14 feb 2022 om 18:14 Prima, ideaal als je zonder zit, bezorging duurt wat langer maar dat wordt ook aangegeven als gemiddelde bezorgtijd, bij mij was het 2 keer eerder.
11 feb 2022 om 0:08 Duurde langer dan 2 uur… nooit meer