SLIJTERIJ SCHIEWEG

SLIJTERIJ SCHIEWEG Wij zorgen dat u nooit zonder drank zit!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 483 beoordelingen
18 okt 2021 om 9:10 Paar drankjes besteld en 2 uur later niets … Maar even gebeld en vervolgens duurde het nog een half uur voordat de bezorger er was. Belachelijk!
9 okt 2021 om 1:08 Over de bezorger niets te klagen! Maar flessen voor mn deur neerzetten.. Volgende keer liever verpakt.. Je eten wat je besteld wordt ook niet naakt op je stoeptegel geplant.
25 sep 2021 om 12:05 Ik kan geen 2 uur nemen, maar de bezorging was rond 2 uur.. ik heb daarna de slijterij geneld om te vragen wanneer ze komen, reageert de meneer met : hij is al onderweg. Dus ik vraag weer: over hoelang is hij hier dan? Vraagt hij gewoon aan de persoon di
19 sep 2021 om 15:03 It said it would take 1 hour and 11 minutes for just some bottles of soda.. After waiting for so long it actually never arrived
4 sep 2021 om 17:28 Verschikkelijk anderhalf uur moeten wachten alsof ze drank nog moesten stoken nooit meer van me leven
29 jul 2021 om 20:29 In mijn leven nog nooit zo'n slecht bedrijf meegemaakt als deze ervaring via thuisbezorgd. Zowel de levering, alsmede de verkeerde producten, en uiteraard het niet boven (appartement) willen brengen van de betaalde levering
28 jul 2021 om 18:59 Heerlijke drinken in huis en heerlijke ijs ook
26 jul 2021 om 18:38 Ik heb twee en een half uur gewacht
20 jul 2021 om 7:34 They delivered around the expected time, but I ordered the 50cl Heineken 6 pack, and they delivered the 33cl. I immediately called the provided number for the store (twice) and no one answered....
18 jul 2021 om 18:34 Heerlijke fruit flessen én prima bezorging.
15 jul 2021 om 1:00 Nooit ontvangen vieze oplichters ik kom morgen even langs
14 jul 2021 om 22:33 Bijna 2 1/2 wachttijd en dan nog geen excuses, compensatie of tussentijds belletje dat het later wordt. Meld je niet aan als bezorgservice als je je afspraken niet kunt nakomen.