SLIJTERIJ SCHIEWEG

SLIJTERIJ SCHIEWEG Wij zorgen dat u nooit zonder drank zit!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 426 beoordelingen
13 sep 2020 om 1:33 Netjes telefonisch besproken hoelaat de bezorger er zou zijn. Zoals alles afgesproken was, is het zo gebeurt. Netjes/vriendelijk en optijd ! Top !!
12 sep 2020 om 1:41 Duurde super lang en kreeg geen duidelijkheid over mijn bestelling dat het langer duurde. Gaven aan 1 uur en heb ruim 2uur moeten wachten. Super matig, bier was wel koud. +1
6 sep 2020 om 14:11 Begrijpelijk dat op zaterdag een bestelling langer kan duren, maar geef dat dan ook even door. Of pas de duur van het bezorgen aan. Heb 2,5 uur op me drank moeten wachten. Next time als k bestel, zal ik om 17u bestellen, is het tenminste optijd :p
1 sep 2020 om 0:19 Alles gekregen dus prima.
31 aug 2020 om 20:54 Tot op heden nog niks ontvangen
24 aug 2020 om 23:45 Delivery took two hours, double the estimated delivery time.
21 aug 2020 om 1:15 Lange bezorgtijd maar wel goede service.
16 aug 2020 om 19:49 Waren er binnen de aangegeven bezorgtijd (zaterdag) en sympathieke bezorger!!
13 aug 2020 om 23:37 Bezorger was erg vriendelijk. Drank viel goed in de smaak, goeie kwaliteit en zeer lekker.
15 jul 2020 om 22:57 Ik had een speciale vraag en werd goed geholpen de medewerkers zijn heel lief en meedenkend. Comunicatie is prima zijn echte toppers
11 jul 2020 om 20:55 Ruim binnen de beloofde bezorgtijd. Vriendelijke bezorger.
6 jul 2020 om 23:31 Wat een verschrikkelijke ervaring, de medewerker zei dat ik een belachelijke reactie gaf toen ik zeurde over de tijd na 80 minuten, een fles drank, dus er hoefde niet eens iets gemaakt te worden.... Ik sprak hem er op aan waarop hij agressief werd....