SLIJTERIJ SCHIEWEG

SLIJTERIJ SCHIEWEG Wij zorgen dat u nooit zonder drank zit!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 414 beoordelingen
11 jul 2020 om 20:55 Ruim binnen de beloofde bezorgtijd. Vriendelijke bezorger.
6 jul 2020 om 23:31 Wat een verschrikkelijke ervaring, de medewerker zei dat ik een belachelijke reactie gaf toen ik zeurde over de tijd na 80 minuten, een fles drank, dus er hoefde niet eens iets gemaakt te worden.... Ik sprak hem er op aan waarop hij agressief werd....
25 jun 2020 om 22:01 Meer dan 2 uren gewacht op mn bestelling. Geen excuses van de bezorger en geen coulance. Ik bestel er niet meer.
3 jun 2020 om 10:33 Uren moeten wachten, na 2 keer gebeld te hebben.
1 jun 2020 om 20:22 Ik had mijn bestselling vroeg geplaasd dus snap de wat langere lever tijd verder krijgt je waarvoor je vraagt. Perfect voor Als je niet naar buiten kan of niks meer open is..
31 mei 2020 om 19:35 Vriendelijke mensen die netjes volgens afgesproken tijd alles kwamen bezorgen. Prijs kwaliteit was goed, zeker tevreden over de bestelling en aflevering.
31 mei 2020 om 2:37 Drama zoete witte wijn ipv droog en lang wachten
31 mei 2020 om 1:50 Slechtste bezorging ooit! Niet bereikbaar, bijna 2 uur geduurd. De bezorger zei daarop letterlijk: “Maakt niet uit joh!”. Echt absurd
27 mei 2020 om 2:41 4 uur gewacht..
27 mei 2020 om 0:40 Om 22:26 bestelling geplaatst en om 00:30 kwam de incomplete bestelling aan kakken met smoes dat het druk was. Meerdere malen gebeld en aan het lijntje gehouden. Nooit meer. Kon net zo goed zelf rondje Rotterdam gaan lopen.
27 mei 2020 om 0:30 Duurde veelste lang . En me ijs vergeten!
23 mei 2020 om 22:41 Service en bezorging is zoals altijd top