SLIJTERIJ SCHIEWEG

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 520 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Slijterij Schieweg. Meer weten? Ontdek meer

24 nov 2022 om 22:25 De Bezorgtijd is mijn inziens onnodig lang
6 nov 2022 om 2:50 Perfect en naar wens!!!! Ik ga hier dus altijd bestellen
30 okt 2022 om 8:40 The delivery did not arrive as required
1 okt 2022 om 22:26 Bestelling was incompleet. Geprobeerd hier contact over op te nemen, maar werdt hierbij compleet genegeerd. En verdere pogingen kwam het niet eens tot contact. Ik heb in het verleden vaker gebruik gemaakt van hun bezorg dienst. Maar niet snel weer.
10 aug 2022 om 8:04 Duurde uur langer dan aangegeven
21 jul 2022 om 21:47 Prima overleg gehad na een verkeerde bestelling van mij. Vriendelijke bezorging.
21 jul 2022 om 20:18 Ondanks instructies vooraf verkeerd staan. Weinig inlevingsvermogen maar de winkel en bestelmogelijkheid is top.
30 jun 2022 om 22:58 Ik zeg jullie eerlijk, ik was bang dat ik me bestelling niet zou ontvangen. 2x gebeld, duurde 40 min langer dan beloofd maar godzijdank wel netjes me bestelling ontvangen. Daar ben ik dan wel weer dankbaar voor. Dankjewel!Gelukkig zijn jullie eerlijk
8 jun 2022 om 1:52 Bedankt bezorger
25 mei 2022 om 23:45 2 keer moeten bellen, slappe excuses en uiteindelijk werd mijn bestelling na 2 1/2 uur geleverd Daar had wat mij betreft een compensatie tegenover moeten staan Het is dat ik bezoek had anders had ik de bestelling geannuleerd
19 mei 2022 om 3:10 Alles nagekomen
5 mei 2022 om 20:54 Prima service en vriendelijke bezorger